ONZE SPONSORS

Inofec Kantoormeubelen levert een breed assortiment kantoor- en schoolmeubelen en staat in voor de inrichting, verkoop, plaatsing en dienst na verkoop van uw werkplek.

Bezoek hun webshop via www.inofec.be of breng een bezoek aan hun showroom en maak uw keuze uit het uitgebreid aanbod kwaliteitsmeubelen! Omdat ze goed advies voor hun klanten belangrijk vinden, helpen hun projectadviseurs u graag bij uw inrichtingsplannen.

BMW Le Couter streeft ernaar om hun klanten een optimale dienstverlening te bieden, op maat van hun behoeften. Elke dag willen ze kwalitatief hoogstaande producten afleveren en zo hun reputatie bevestigen en verstevigen.

“Bij ons zit u goed!”

VEGABIKE

Vegabike is dé winkel in en rond Tielt waar u terecht kan voor u fiets en met u fiets. Alles is er te vinden: kledij, voeding, onderdelen en nog heel wat meer.

VAN STEENKISTE TRANSPORTS

Stipt, flexibel en betrokken. Dat is internationaal transport Van Steenkiste ten top. Always on the road voor onze klanten in alle sectoren, voornamelijk de bouw sinds 1931.

We zijn gespecialiseerd in transport van en naar Duitsland, maar evengoed rijden we binnen de Benelux, Frankrijk. Ook opslag en groupage behoren tot de mogelijkheden. Met ons 40-koppig team en uitgebreid wagenpark staan we voor je klaar.