BESTUUR

Ontmoet de mensen achter ITTT

HET BESTUUR

De oprichting van de officiële Tieltse Triatlonclub is vooral te danken aan het enthousiasme van onze zes bestuursleden: Marieke De Craemer en haar vader Eddy De Craemer, Manuel Serlet, Mathias Van Haute, Kathleen Van Craenenbroeck en Davy Vaneeckhout. Dankzij hen kunnen de leden van het ITTT in een goede omkadering hun sport beoefenen, zowel op recreatief als op competitief niveau.

MARIEKE DE CRAEMER

MARIEKE DE CRAEMER

Voorzitter & gediplomeerd zwemtrainster

Na competitiezwemmen schakelde Marieke over op triatlon. Ze nam op recreatief niveau deel aan enkele 1/8 triatlons en één kwarttriatlon (die ze ook succesvol afwerkte). Door een druk gezinsleven en een drukke job beperkt Marieke zich momenteel vooral tot lopen, maar ooit zou ze toch graag nog eens een kwarttriatlon uitlopen.
MANUEL SERLET

MANUEL SERLET

Ondervoorzitter

Na tien jaar gekoerst te hebben vond Manuel het tijd voor iets nieuws met wat meer variatie. Dit werd triatlon, een mooie sport die voor de nodige afwisseling zorgt. Twee jaar geleden begon hij met 1/8 triatlons, gevolgd door kwarttriatlons. Dit jaar zal hij voor de eerste keer deelnemen aan een halve triatlon. Je kan bij Manuel terecht voor de kledij en de website.
EDDY DE CRAEMER

EDDY DE CRAEMER

Verantwoordelijke PR

Eddy is een sportliefhebber in hart en nieren. Zijn triatlonprestaties beperken zich voorlopig tot een paar deelnames aan een trio-triatlon waarbij hij meestal het fietsen voor zijn rekening neemt. Samen met de andere bestuursleden is het zijn ambitie met het ITTT ten alle tijde een warme en toffe sportclub te zijn waar iedereen zich thuis voelt en ongedwongen en volgens eigen mogelijkheden en ambitie aan duo- of triatlon kan doen!
MATHIAS VAN HAUTE

MATHIAS VAN HAUTE

Bestuurslid

Ons nieuw bestuurslid Mathias heeft in zijn jongere jaren gevoetbald. Na een rustperiode en het studentenleven heeft hij de passie voor sport dankzij ITTT terug-gevonden in de triatlon . Het zwemmen was z’n mindere onderdeel maar dankzij de vele clubtrainingen is ook de passie voor het zwemmen gegroeid. Afgelopen seizoen heeft hij verschillende 1/8ste triatlons afgewerkt en heeft hij ook al eens meegedaan aan een kwarttriatlon. Dit jaar zal hij zich vooral focussen op de kwarttriatlon.

KATHLEEN VAN CRAENENBROECK

KATHLEEN VAN CRAENENBROECK

Secretaris

Kathleen speelt al sinds jaar en dag volleyball. Ze ben graag sportief bezig, puur voor het plezier en op een ontspannen manier; de recreant bij uitstek dus. Af en toe neem ze eens deel aan een 1/8 triatlon. Je kan bij haar terecht voor o.a. de inschrijvingen en verzekering.
DAVY VANEECKHOUT

DAVY VANEECKHOUT

Penningmeester

Davy speelde jarenlang voetbal op provinciaal niveau. Een drietal jaar geleden stapte hij over op duatlon. Nu hij helemaal door de microbe van multisport gebeten is, wil hij ook leren zwemmen. Dat hoopt hij natuurlijk bij het ITTT te kunnen doen. Davy regelt alle financiën van de club.

Onze sponsors

Onze sponsors