TRAININGSSTAGE VIELSALM

foto's en verslag: Manuel Serlet

Op 18 mei verzamelden 23 atleten en een kokkin in een huis in de prachtige omgeving van Vielsalm voor de eerste 4 daagse trainingsstage van het Inofec Triatlon Team Tielt. Terwijl onze kokkin Mieke een heerlijke vegetarische spaghetti maakte konden we onze loopbenen even testen in de groene omgeving die rondom ons vakantiehuis weelderig aanwezig was. Tijdens de briefing mocht iedereen een goodiebag in ontvangst nemen met dank aan Inofec, Wcup en Flapjack.

De volgende ochtend vertrokken we na een overheerlijk ontbijt richting het zwembad van Vielsalm – waar we hartelijk ontvangen werden – om de nodige meters te zwemmen . Daarna trokken we onze loopschoenen aan om enkele rondjes rond het meer van Vielsalm te lopen. In de namiddag verdeelden we ons in groepjes om enkele fietskilometers af te haspelen en zoals je kan zien op de foto’s was het ook nu weer in schitterend weer. Om de sportieve zaterdag af te sluiten speelden we een leuke Quiz ‘ de slimste ITTTer ter wereld ‘.

Op zondag stond een duatlon op het programma waarin we tot het maximum gingen, om daarna genieten van een heerlijke BBQ te genieten. Op maandag, de laatste dag van onze trainingsstage, stond nog een pittige fietsrit gepland met de Stockue en andere pittige hellingen. Het werd een prachtige stage met 24 enthousiaste atleten in een prachtige omgeving en fantastisch weertje.

Op naar volgend jaar!