ONZE SPONSORS

Inofec Kantoormeubelen levert een breed assortiment kantoor- en schoolmeubelen en staat in voor de inrichting, verkoop, plaatsing en dienst na verkoop van uw werkplek.

Bezoek hun webshop via www.inofec.be of breng een bezoek aan hun showroom en maak uw keuze uit het uitgebreid aanbod kwaliteitsmeubelen! Omdat ze goed advies voor hun klanten belangrijk vinden, helpen hun projectadviseurs u graag bij uw inrichtingsplannen.

BMW Le Couter streeft ernaar om hun klanten een optimale dienstverlening te bieden, op maat van hun behoeften. Elke dag willen ze kwalitatief hoogstaande producten afleveren en zo hun reputatie bevestigen en verstevigen.

“Bij ons zit u goed!”

VAKANTIEDOMEIN LES MOINES

U houdt ervan er af en toe eens tussenuit te knijpen, met uw familie, vrienden of bedrijf? U kan genieten van een stevige wandeling, een kuitenbijter van een fietstocht, de absolute avondstilte? U zoekt iemand die uw Ardennenweekend voor u kan organiseren?

Dan hebben we de geschikte afspraak voor u.

VEGABIKE

Vegabike is dé winkel in en rond Tielt waar u terecht kan voor u fiets en met u fiets. Alles is er te vinden: kledij, voeding, onderdelen en nog heel wat meer.

UIT SYMPATHIE
KATRIEN WOSTYN
MARKT 29
8700 TIELT
051/40.01.06